Soms verwarren we de manifestatie van de zogenaamde vlinders in de maag met gewone onzekerheid in een partner of in hun relatie.

We begrijpen wat «Symptomen» geef ongezonde relaties.

Je hangt aan de telefoon, wachtend tot ze reageerde op je bericht of terugbel

Aan de ene kant, als we het hebben over het allereerste begin van je relatie — dit is normaal. Je wilt vaker met haar communiceren, je bedreigt beter om erachter te komen, je trekt aan elkaar.

Maar in het geval dat dergelijk gedrag al lange tijd voortduurt, kan het geheel op het telefoonscherm alarmerende bel zijn. Je moet voldoende vertrouwen zijn in je relatie, om je geen zorgen te maken wanneer je vriendin je kan beantwoorden (of terugbellen)

https://mexprime.com/buying-avast-antivirus-review/

en hoeveel tijd ze hiervoor nodig heeft.

Je partner is koud, dan heet

Passie — dit is goed. Ongetwijfeld moet het aanwezig zijn in de relatie.

Vraag in de andere: Verwar je het concept «passie» Met toxische relaties? In relaties moeten jullie comfortabel en kalm zijn. Spontaniteit — Het is geweldig, maar alleen als het redelijk is.

Met andere woorden, wanneer je niet op je partner kunt vertrouwen, omdat zijn humeur letterlijk verandert door op de vinger te klikken, is het geen vlinder in de maag, en een andere reden om je relatie te heroverwegen.

Je bent te achterdocht in de kwestie van sociale netwerken en live communicatie van je partner

Jaloezie — Dit destructieve gedrag, dat in de meeste gevallen een paar leidt tot breukrelaties. Dus rechtvaardig het gebrek aan vertrouwen in de partner met sterke gevoelens. Je bent geen privédetective en moet je geliefde niet volgen.

Als u om een ​​of andere reden denkt dat uw partner niet akkoord gaat met u of iets van u probeert te verbergen, — Je relatie mag niet gezond worden genoemd.

Je bent ongemakkelijk om jezelf te zijn in de aanwezigheid van een partner

Dit is bijna dezelfde situatie die vaak wordt aangetroffen in de meisjes wanneer ze zich ongemakkelijk voelen zonder cosmetica of in huiskleding.

Dus, als je het je niet kunt veroorloven om een ​​partner in oude korte broek te ontmoeten en met lichte hotness en bij elke vergadering, bestudeer je uiterlijk of, bijvoorbeeld, probeer je een beetje stiller te lachen dan normaal, en alles in deze geest — Dit is een slecht teken.

Je moet comfortabel zijn in de aanwezigheid van een geliefde, en je zou niet bang moeten zijn om jezelf te zijn.

Je kunt een partner niet volledig openen

Erg vergelijkbaar met het vorige item. Nee, afwijzing van openbaarmaking — Dit is geen hoax, maar het eens, om na een paar maanden de relatie te ontdekken die je daadwerkelijk rookt of dat al het eten gekookt eten is gekocht, niet erg leuk. U kunt uw nadelen of functies van de partner voor altijd verbergen.

Je moet de comfortzone verlaten tegen je wil

Uitgang van de comfortzone, in tegenstelling tot de uitspraken van de coach, — het is niet altijd goed. Vooral als je tegelijkertijd moeite moet maken, en de partner eerlijk je drukt.

Om er helemaal geen nieuwe kennis te ontwikkelen en te absorberen, stelt u zich niet noodzakelijk aan dergelijke beproevingen bloot.

Je vergeeft je partner allemaal wangedrag

Of belediging. Of Frank niet-respect voor uw adres. Als een persoon in de buurt van je je gevoelens voortdurend doet, brengt je een solide teleurstelling en veegt mijn benen over jou af, dan je vergeving — Dit is een ongezonde reactie.

Stop om met dergelijk gedrag op te zetten, of op alles zal alleen maar erger zijn. In relaties bijna het belangrijkst — respecteer niet alleen partner, maar ook.

Je brengt veel tijd door met vrienden van je partner, en hij betaalt je tijd niet

En het is niet nodig bij vrienden. Hetzelfde kan gezegd worden over je favoriete lessen.

Stel dat je loopt met een meisje winkelen, kijk je met haar melodrama’s, zit met haar vrienden in een café, maar ze ontmoet je niet met wederkerigheid, en al je pogingen om haar aan te trekken naar een gezamenlijke les zijn je favoriete hobby’s die je wat weigeringen krijgt. Alles is simpel: het is eenzijdige interesse.

Als een persoon echt een deel wilde uitmaken van je leven, zou hij niet voor je worden behandeld en waar je van houdt.

Je praat vaak over je relatie

Voor het gesprek met vrienden is er een enorme set en als je constant hebt over je relatie — Het is de moeite waard om te denken: Misschien kamagra 100 mg heeft dit onderwerp je het meest betrokken.

Maar als je alles goed met een partner had, zou het niets bezorgd zijn, niet?

Je kunt geen partner introduceren met goede vrienden of familieleden

Misschien is je partner zelf niet blij met dit idee, en hij moet constant rechtvaardiging zoeken waarom hij niet bij het familiediner kan komen of je oude bedrijf verzamelt.

Of misschien geef je jezelf geen verlangen om hem bekend te maken met je geliefden. Tientallen kunnen redenen zijn, of zelfs honderden, maar de belangrijkste is hoogstwaarschijnlijk bij afwezigheid van uw vertrouwen in de juistheid van uw keuze.

Je bent niet zeker van je geliefde of overweeg het niet genoeg goed om te verschijnen in de cirkel van degenen wiens mening belangrijk voor je is.

Je kunt je relatie met partner niet bespreken

Dit is een zeer verontrustig teken. Wanneer twee mensen elkaar vertrouwen, kunnen ze gewoon gaan zitten en praten over wat er tussen hen gebeurt.

Als je een aantal verboden onderwerpen hebt in je relatie, die je of je partner schaamt of bezorgd, moet het dringend worden gecorrigeerd.

Leave a Reply

Your email address will not be published.