Laten we beginnen met het gebruik van de oefeningen van Kegel zonder een partner! kamagra nederland Neem je favoriete vibrator of dildo en oefen jezelf naar vreugde.

2. Thuisspel

Voor training zijn er uitstekende houdingen, waarin uw benen

op grote schaal worden geplaatst. Bijvoorbeeld, de pose van een rijder waarin je lijkt te worden in beslag genomen op een partner. Synchroniseer je bewegingen met de compressie van intieme spieren, en hij kan je op dit moment gratis hand geven.

3. Pulserende lotus

Deze houding is flexibel en fysiek voorbereid. Hij zit in een lotus-pose, jij – naar zijn knieën en wikkel het met zijn benen voor de taille. In deze houding is het handig om de oefeningen van Kegel samen te doen (ja, mannen kunnen ook!). Als u een synchronisatie bereikt, zal het heel, erg leuk zijn.

4. Oerknal

Deze optie is perfect voor het voorspel. Neem vaginale ballen, plaats ze binnen- en spanningsspieren. Partner kan er gewoon naar kijken en kan je plezier maken mond en handen. Als het speeltje op afstand kan trillen en gecontroleerd zijn, zal het nog interessanter zijn.

5. Dubbele sprong

In een zendingshouding is het niet nodig om de benen wijd te fokken. Om een ​​maximum aan plezier te krijgen, kunt u de benen samenbrengen. Hij is beter om langzaam en sterk te bewegen om de penis van je schaambeen aan te raken. Knijp de intieme spieren langzaam en soepel. Zolang jullie allebei kunnen vasthouden en niet versnellen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.