Elk jaar melden wetenschappers dat sommige meer – en de tool zal. En elk jaar blijkt dat vrouwen een dozijn opties hebben, en mannen hebben condooms ja vasectomie.

Wat is de reden? Sommige wetenschappers zeggen dat het doden van een miljoen spermatozoa moeilijker is dan één ei. Farmaceutische bedrijven geloven dat dit een risicovolle onderneming is: het is geen feit dat mannen het ermee eens zijn om hormonale drugs te nemen, en vrouwen hebben geen garantie dat ze accepteren. Maar statistieken en wetenschap laten zien dat dit een leugen is: er zijn werkmethoden, en veel mannen zijn klaar om ze te gebruiken.

Geschiedenis van mannelijke anticonceptie

Zoals u weet, moeten manieren van anticonceptie effectief, omkeerbaar en veilig zijn. In de jaren 60 werd een win-voorbereiding gecreëerd, waardoor het https://www.feriperi.com/hoe-weet-je-of-een-man-geschikt-voor-je-is/ aantal sperma, maar het heeft de test

niet doorgegaan en was onverenigbaar met alcohol.

In 1974 vond Dr. Elximar Kautyno Gossipol uit – een oraal anticonceptie dat is gemaakt van katoenextract. Maar de eerste tests hebben aangetoond dat het effect ervan verre van altijd is.

Dan concentreerden wetenschappers zich op hormonale methoden. Een niet-slechte versie in het midden van de jaren 90 leek een wekelijkse injectie van testosteron. Maar hij had veel bijwerkingen: een set van gewicht, acne, stemmingssprongen. Over het algemeen weigerden mannen van dergelijk geluk (vergelijken met paren vrouwelijke drugs – hetzelfde!).

Tien jaar later werden de instrumenten van testosteron en progesteron opnieuw getest: depressie, spierpijn, libido-reductie. Mannen zullen niet vrijwillig accepteren wat het gewicht of de seksuele attractie kan beïnvloeden, dus de farmacologie heeft opnieuw tegengekomen en geen enkel bedrijf heeft verder onderzoek gefinancierd.

Nu klinische onderzoeken hormonale gel nes / t, die de activiteit van spermatozoa vermindert. Het is nieuwsgierig dat onderzoek in de Verenigde Staten het Staatsfonds financiert, dat ook bezig is met zowel de contraceptiva van vrouwen, ook. Naar verwachting zal dat tijdens succesvolle testgel in 2022 te koop zijn.

En wat bij vrouwen?

Vrouwen zijn verre van zo veeleisend naar de veiligheid van drugs, dus de experimenten op hen worden vijftig jaar gehouden. Kun je je voorstellen dat de eerste hormonale pillen in de jaren ’60 10 duizend (!) Times meer oestrogeen dan modern? En zo was het! En er was geen enkel jaar achter tot deskundigen ze hadden geraden met het verhogen van het aantal hartaanvallen en slagen.

In de jaren ’70 ontwikkelde de eerste spiraal, die ontstekte ontsteking van intieme autoriteiten, problemen met daaropvolgende zwangerschap, en in verschillende gevallen de doodsoorzaak was.

Wat gebeurt erna

Mannen zijn dus gewend dat aansprakelijkheid op een vrouw ligt (gedeeltelijk zelfs in het geval van condooms – niet altijd de man die ze hebben!). Tegelijkertijd zijn velen klaar om pillen vóór seks of elke dag te nemen. Als ze maar volledig veilig en betrouwbaar waren.

Polls hebben aangetoond dat bijna 95%

van de vrouwen partners zal vragen om hormonale medicijnen te nemen (of het gel, pillen of iets anders), maar slechts 42% is van mening dat die in de komende jaren zullen ontwikkelen. Tegelijkertijd zei 80% van de respondenten dat ze niet klaar waren om de mannelijke methode van anticonceptie volledig te vertrouwen.

Over het algemeen zijn veel jaren verstreken omdat de vrouwen opties verschenen. We hopen dat ze in mannen zullen verschijnen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.