Seks voor een nacht

Tegen en groot, leven – solide transit. Twee keer in één rivier – geen van beide. Ik beken, in dynamische bewegingen van het punt A tot het punt waar ik niet alleen eenmalige slippers en tandenborstels aankwam.

Wegwerpseks – hetzelfde teken van onze tijd, zoals alle andere wegwerp. Hij verscheen echter waar lenzen en camera’s verschenen. Hij, dit geslacht, is impulsief gebeurd. Hij werd helemaal niet aangenomen. Je hebt de eerste keer gezien. Of niet de eerste, maar tegelijkertijd waren je relaties helemaal niet romantisch. Je hebt de tweede en volgende tijden niet nodig. En niet omdat ik het niet leuk vond, maar omdat niets.

De volgende manier schaam je gisteren en wil je niet uit de ziel komen. Of niet schamen, maar gewoon op de een of andere manier niet. Je hebt je persoonlijke ‘regel van drie data’ geschonden (en niet eerder!) En nu denk je wat je moet doen: straffen jezelf met de ontbering van cheesecake of annuleer het, de regel is überhaupt.

Er is niets om zich te schamen en ook trots te zijn. Het gebeurde niet alleen met mij en met jou. Statistieken zegt dat avanafil kopen 60% van de mannen en 54% van de vrouwen minstens één keer in het leven seks had voor één nacht.

Wegwerpseks

Dus het is, eenmalige seks? Tablet aspirine met een koude, wisseling, ongerechtvaardigde risico, je langstaande fantasie, wig, die een nieuwe wig, direct pad naar geluk en harmonie of dubieuze onderwerp voor redenering verraakt?

Terwijl ik op zoek ben naar een ideale definitie voor seks tegelijk, vragen mijn vrienden hun opties:

“Dit is een seks dat niet van een ander verschilt, behalve de beslissingssnelheid”.

“Wegwerpseks is schoon seks, seksessentie, gewoon seks voor de lol, zonder dat”.

“Dit is wanneer je het niet leuk vond of een partner – tenslotte, als je het leuk vindt, kun je dit geslacht altijd vertalen in de categorie "Herbruikbaar". Maar als ik het niet leuk vond en de seks een sonde bleef, dan is het, wat, het is beter om te doen en spijt te hebben wat niet te doen kamagra jelly en zelfs spijt te doen “.

“Wegwerpseks gebeurt niet,” bevestigt de laatste mening Sexologist Dmitry Zapolsky. – en als een persoon zegt: "Het was eenmalige seks", Dan betekent hij: "Het bleek eenmalige seks". Kennis wordt "willekeurig" Al na sommige verwachtingen waren niet gerechtvaardigd en daalde het gordijn “.

Wegwerpseks – vaak mysterie onder de zeven sloten. Zelfs van vriendinnen. Maar soms verwijdert de vriendin het kasteel van hun geheimen, en dan kun je veel leren. En trekken conclusies. En traceer de trends. En misschien niet om op een hark te stappen.

Kijk naar het leven filosofisch: wegwerpseks – dit is slechts een aflevering, dankzij wie je jezelf kunt leren kennen. En tegelijkertijd (wat te verbergen!) En die vent, voordat het vandaag is, is het onmogelijk om weerstand te bieden.
En de ervaring is bekend – de zoon van moeilijke fouten.

Seks voor een nacht – verhalen

Katya, een grote handelsnetwerkbeheerder, ging naar Corporate Vertrek naar de natuur met collega’s uit andere takken, leveranciers en partners. Op de reis van Kati helemaal op de een of andere manier is er een aflevering met een aangename jonge man gebeurd. De volgende dag vertelde een collega voor de lunch Kate over zijn vriendin, die 1) de belangrijkste benodigdheden aan hun gemeenschappelijke onderneming hoofden; 2) Echtscheiding met haar man-Sintrel.
Na een paar maanden reed Katya op het werk in het kantoor van leveranciers en ontmoette daar de meest jonge man, die in een andere hypostase een schurk was. De leverancier van het bedrijf bood plotseling Kate (meer precies, het bedrijf dat zij verbazingwekkend aangename omstandigheden vertegenwoordigt voor samenwerking. Samenwerking gaat door tot nu toe. Hoewel de aflevering een aflevering bleef.

Games in Sandbox

Persoonlijk leven van Masha, en slechts 24 jaar oud, ontbreekt, onzelfzuchtige liefde gebeurt, de laatste in de remissiefase. Vrijdagavond Masha met een getrouwde vriendin doorgebracht in een pub. Na enige tijd, de man verslaafd. Toen een vriendin naar huis ging (familie, familie!), Masha met een nieuwe kennis besloot om biljart te spelen.

Biljart werden niet gevonden. Maar er was een ronde klok (!) Baby-ijs!

Drie keer ‘s nachts Masha en Misha gingen naar de speelkamer. Zodra de werknemer werd gepakt. Tweemaal doorgebracht perfect in het bedrijf getekend aan de muren van Leopold en schildpadden met Lion.

Masha zegt: “Uitzonderlijk voor de lichaamsseks kwam uit. Ik herinner me niet eens waar ze het over hadden. En niet omdat ik overbodig heb gedronken: in ijscafé alleen limonade en je kunt drinken. En gewoon een man was niet van mijn "Zandbakken".

Een afscheid van armen!

“Op de een of andere manier kwam ik naar Moskou, het deelt het licht, en een vriend met wie ik heb akkoord gegaan, verdween met radars. "Het telefoonnummer is uitgeschakeld of is uit het netwerkgebied". Ik moest je vriend bellen op het online spel. Het vertrouwde was een student, leefde bij zijn ouders, die meteen het initiatief liet zien en zei dat ik niet aan niks aankondigde en liever kwam.

Seks gebeurde zoals toegekend – zoals een handdoek voor de gast en een kopje thee met toast in de ochtend. Thee, trouwens, was koud en toast – worm. Het meest interessante begon na seks: de jonge man besloot om me de verzameling bladen in het bed te laten zien. Het proces was erg luider dan seks. We hebben alleen de derde kopie bereikt toen de mobiele telefoon belde. Vanuit de volgende kamer met een vraag is alles in orde, genaamd de zorgzame moeder van de verzamelaar. Ik moest de waaierkamer beëindigen en weer seks hebben. Ik heb niets de moeite waard en deze keer: Orgasme werd geen orgas. Het is te zien, hebben seks met een zwaard onder het bed – Antifangui “.

“De meest krankzinnige eenmalige seks in mijn leven”, zegt Lena, “gebeurde toen het meisje met wie ik al heel lang sprak op het plaatselijke forum over het onderwerp van algemene hobby’s met ruitersporten, belde me om me te bezoeken. Ik ben blij om nieuwe kennissen te geven, ik ging natuurlijk zonder enige terug. "Gasten" Het bleek interessant te zijn: mijn vriendin woonde bij zijn MCH, die op dat moment niet thuis was, in de stalinistische hoogte, en het appartement was een museum van het stalinistische tijdperk, alles werd daar gered sinds de tijd dat hij in haar leefde. In het proces van een feest, kijkend naar de tentoonstelling voor de tentoonstelling, heb ik me geschilderd: en het meisje is Punit! In het begin was ik verrast. En toen. Ontspannen. Alles was niet slecht, maar ik herinner me niet meer details. En voor het meisje schaamt het meisje om een ​​of andere reden, en ik heb hem nooit nooit gezien! Hoewel geen spijt van geweten, die kenmerkend is voor mij na eenmalige seks, heb ik niet meegemaakt. Alsof het helemaal geen seks was. “.

Drie. Niet in de boot.

Zodra Olya, een meisje van gratis uiterlijk en zelfverzekerde rijkdom, heeft onlangs diep en niet goed huwelijk bezocht, en geeft daarom de voorkeur aan eenvoudige relaties, ging naar de favoriete club. Verhoog de levensstek om een ​​handvat te zwaaien zonder telefoons en andere onzin te delen.

Twee aangename jongeren werden gekaapt naar Ole, Olya en ik gingen op een reis voor lichamelijke vreugde. Jongeren tot het laatst denken dat ze iemand alleen zou kiezen, maar Olya dacht anders. Over deze aflevering Olya herinnert zich met een dromerige glimlach. EN. Macho aangeboden om het banket en wederzijds aangename vergaderingen voort te zetten. Maar Olya stopte met wat was. Zelfs goedkope telefoons hebben niet opgenomen. Zegt “om de situatie niet te verergeren”.

Oh, eenmaal, nogmaals. En nog vele vele malen

“Een eenmalige seks bracht me naar het huwelijk”, zegt Katya, die in de afgelopen drie jaar twee dochters en zichzelf trouwt niet met zichzelf te trouwen – die, die ooit is gebeurd, werd ontwikkeld. Ik betoogde met onze gewone vriend die ik met Roma Sex zal doen. Ik was verdrietig – ik scheidde toen met mijn MCH en herinnerde zich dat Roma voor mij altijd behandeld. Maar tegen de tijd dat we niet hebben gecommuniceerd met Roma. Maar het bleek dat het niet belangrijk is. En dat Roma voor mij me echt behandelt. En gedraaid! Wegwerpseks werd herbruikbaar!"

Wegwerpseks – goed of kwaad?

Gezicht dun, denk ik. En alles over. Nee in de wereld van goed en geen kwaad, maar er is enige persoonlijke houding. Mijn vriendinnen waren verdeeld in twee kampen: voors en tegens.

Per:
“Ik geef altijd de optie toe dat eenmalige seks een herbruikbaar kan worden, en dan wordt deze specifieke partner misschien het enige toegestane”.

“Er zijn periodes in het leven wanneer er geen mogelijkheid is (krachten, tijd, geestelijke gezondheid en t.D.) Start een lange relatie. En eenmalige seks is een uitstekende uitweg. Als je allebei eerlijk bent als en niemand misleidt iemand, als constante partners niet lijden en niet misleid worden, is het gewoon geweldig. “.

“Het is erg goed in dit soort seks als tegenstrijdige therapie. Op voorwaarde dat het gebruik van condooms in elke gemoedstoestand naar automatisme werd gebracht “.

Tegen:
“Geen vreugde. En ik wil niet posten. En als je niet altruïstisch wilt zijn, waarom? Voel je gebruikt?"

"Risico zonder plezier. De hersenen hebben nog geen persoon ontvangen, het betekent dat het lichaam niet accepteert “.

“De eerste gedachte is gevaarlijk! In het geval van spontane willekeurige seks, is er vaak een condoom bij de hand. “.

Gedragsregels

In minuten van Solar (en Lunar) verduistert in je hoofd, wanneer het hart klopt, en de geest weigert, onthoud dat je gezondheid en je leven afhankelijk zijn van het ongeluk. Dus het is mogelijk om te eindigen met transits en iemand te vinden met een grote mooie roman – met een glimlach, hints en. Veel gelukkige nachten.

De rand zal dat niet doen. In plaats van banale en lang geteste woorden, werd een advertentie op het strand in Odessa herinnerd: “Wie Sweetshes, je zult niet langer in de zee zwemmen!»In eenmalige seks zijn dezelfde principes van toepassing. Als dit geslacht voor u is, bekent u de beveiliging erin. Laat het een banaliteit zijn, maar als tenminste één van jullie, stopt deze paragraaf van de verkeerde stap, is al goed.

Leave a Reply

Your email address will not be published.